Symbol "?" in Loonup Page

's Avatar

sb

11 Aug, 2014 12:28 PM

Hi,

I`m trying to indexing the page via Lookup Page tool in Tools. And get the "???" in results: http://joxi.ru/brboU4wyTJDHAnQ5HAM - screenshot.

How can I solve the problem?

  1. Support Staff 1 Posted by Mike Cherichett... on 11 Aug, 2014 01:15 PM

    Mike Cherichetti's Avatar

    Unfortunately our contextual spider is only able to handle pages that use UTF-8 encoding or a subset of UTF-8 such as Latin1 (ISO-8849-1). It looks like the page in your screenshot uses UTF-16. The result is that most of the UTF-16 characters will not be decoded except for basic ASCII characters (Latin alphanumeric and punctuation).

  2. 2 Posted by Stanislav on 11 Aug, 2014 01:59 PM

    Stanislav's Avatar

    Understood. Keyword targeting and "contextual" tool will find the words in page while working whatever or it will also doesn`t recognize it?

  3. Support Staff 3 Posted by Mike Cherichett... on 11 Aug, 2014 03:30 PM

    Mike Cherichetti's Avatar

    No, the ad server doesn't recognize the UTF-16 encoded text either. Our backend SQL database is UTF-8 encoded so we are limited to that. If you try to enter UTF-16 characters as targeted keywords they will not save correctly.

  4. Mike Cherichetti closed this discussion on 12 Aug, 2014 12:50 PM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac

Recent Discussions

31 Mar, 2021 03:15 PM
03 Aug, 2020 08:33 PM
22 Jun, 2020 06:51 PM
07 Feb, 2020 05:39 PM
10 Dec, 2019 05:28 PM

Recent Articles